Oryn Skincare

August 11, 2020

Hi korang ! Dah pernah dengar Oryn Skincare tak ? Kalau yang sudah mencuba tu tentu akan kata best pakai skincare ni kan.. Haritu buka IG nampak orang bnyak sangat tag Oryn Skincare ni, so terasa nak cuba lah sebab tertarik dengan Moisturizer dia mengandungi bahan-bahan seperti Vitamin C yang mampu menghidratkan kulit, mengurangkan tanda awal penuaan dan mencerahkan kulit. Memandangkan kulit sis memang jenis kulit yang kering, dan sedikit kusam jadi agak susah nak cari moisturizer yang sesuai.


So di jadikan cerita, sebenarnya harini baru 6 hari sis guna Oryn Skincare ni, oleh kerana teruja sangat, sis nak ceritakanlah juga dengan korang benefit pada skin sis sepanjang 6 hari ni hehe. 

Untuk pengetahuan korang jenis kulit sis ni jenis kombinasi, so ada bahagian pada skin yang kering terutamanya di bahagian sekitar bawah  mata, kedutan pun semakin ketara , tepi hidung dan sekitar bibir pula selalu mengelupas, memang susah lah nak blend foundation kalau mengelupas , konfiden pada diri pun jadi drop hurmm... 


Sis menggunakan satu set iatu Hydrabright Cleanser, 5 in 1 Hydrabright Moisturizer dan Clear Gel for Acne.

Cara sis pakai pula

  1. Cuci muka dengan Hydrabright Cleanser, keringkan.
  2. Oleskan sedikit Clear gel jika ada jerawat yang timbul
  3. Oles dan ratakan 5in1 Hydrabright Moisturizer ke seluruh kulit muka



For this 6 days, skin sis memang dah nampak perubahan tau, skin sis terasa sangat lembut dan lembab , kulit tepi hidung dan bibir pun dah tak mengelupas, harap sangat kedutan bawah mata semakin pudar. Im so impress dan happy sangat! lagi yang best kan, moisturizer ni boleh di gunakan sebagai primer, and its works well on my skin ! jadi halus dan senang nak blend foundation. So far sis gunakan Oryn Skincare ni memang best and recomended ! No worries guys bukan untuk jenis kulit kering saja, ia juga untuk semua jenis kulit.

Dekat sini sis akan sharekan Info bergambar tentang Oryn Skincare, manatau bermanfaat buat korang dan ingin mencuba jugak kan .


Untuk purchase Oryn Skincare korang  boleh ke IG diorang  @orynskincare dan boleh jugak terus ke website  www.orynskincare.com. Dan jangan pula lupa follow IG diorang ya sebab sekarang ni diorang tengah give away 100 trial kit Oryn Skincare tau, so cepat korang !












You Might Also Like

0 comment