WEEKEND BARBACUE DINNER WEEKEND di Tangerine, The Palace Hotel Kota Kinabalu

July 17, 2019



Assalamualaikum and hi korang ! 


I had good news untuk di kongsikan untuk  korang yang sangat suka makan and food lover macam sis ni lah... especially korang yang suka makanan panggang-panggang or yang di grill. Sis sudah pun merasai kesedapan makanan ni semua so apa salahnya kalau sis share kat korang kan..




Bermula pada 5 Julai 2019 yang lalu, The Palace Hotel Kota Kinabalu telah menawarkan hidangan buffet berkonsepkan barbecue di Tangerine Restaurant yang bermula jam 6.30 petang hingga 10.30 malam pada setiap hujung minggu iatu pada setiap hari Jumaat dan Sabtu.







Alhamdulilha, bagi pelanggan yang beragama islam tak perlu risau dan was-was kerana kesemua makanan yang dihidangkan di Weekend Barbecue Dinner Buffet ini mendapat pengiktirafan halal dari Jakim. 



Okey jom kita terjah apa yang  kita boleh makan di buffet ni. 

Tentulah macam-macam hidangan yang ada dan apa yang istimewanya hidangan barbecue yang dipanggang seperti seafood dan daging memang segar sepanjang masa ketika buffet, so rasanya tentu lebih sedap dan juicy. 



Macam-macam ada, Kepak ayam, kambing, daging lembu, seafood pun ada. Just tinggal pilih and request untuk dipanggang.






Selain daripada hidangan berpanggang tadi, jangan risau ada juga pilihan hidangan lain tau, so bolehlah selang selikan selain hidangan panggang kan hehe







Mesti korang tertanya-tanyakan menu berat jak yang ada? dont worrylah ada juga salad dan appertizer, menu ni memang wajib ada hehe






Okay sudah  habis merasa makanan tadi , apakata kita terjah  ke ruangan dessert pula. Ada pelbagai  manisan di sediakan  macam kek, kuih muih tradisional yang tak pernah lapuk dek zaman dan juga ABC ais cendol untuk menyejukkan tekak. 








Banyak lagi sebenarnya menu lain yang turut dihidangkan di Weekend Barbecue Buffet Dinner ni. Sis nak bagitau semua tak best jugakan, jadi  nda suprise sudah. Jadi sis suggest korang datanglah sendiri ke Tangerine Restaurant dan mencuba sendiri semua makanan buffet yang cukup marvelous ni. 

Harga pula macamna??? Untuk menikmati kesemua hidangan sedap ini korang hanya perlu bayar RM85 net untuk dewasa dan RM43 net untuk kanak-kanak berumur 6 hingga 12 tahun. Dan berita baiknya sekarang ni tengah ada Promosi Buy 5 free 1 tau, maknanya katalah korang datang berenam, so kawan korang sorang tu dapat makan free lah.. untungnya jadi orang keenam tu kan hihi

So benda baik jangan tunggu lama-lama kan, sudahlah sedap and value for money lagi guys ..



Untuk maklumat lanjut atau tempahan, bolehlah hubungi  talian +60 88 217222 atau email ke custcare@thepalacehotelkk.com juga boleh terus datang ke hotel di

No 1, Jalan Tangki,
Karamunsing,
88100 Kota Kinabalu, Sabah

Bon Apetite!

____________________________________________________

GALLERY









You Might Also Like

0 comment