My bff 'DARK ANGELS'

February 27, 2019

Assalamualaikum ❤️❤️

Tiba-tiba rindu pula dengan kawan-kawan masa zaman remaja dulu, lama betul sdh nda jumpa rindunya. .. asal jumpa mesti kupi-kupi sambil membawang 🀭🀭 tp bukanlah bawang nda tentu-tentu bah  kami suka imbas cerita lama, bila terkeluar moment yang lucu nah ketawa macam nda ingat dunia πŸ˜‚πŸ˜‚

1999 in tenghilan
(from left) me,jessica, willma, easter, bibi, dina
and linda barrentine.(not in pict) willdya
              kami semua ni ada 7 orang. sis, willdya, jessica, willma, easter, linda dan dina, asal ada event or orang kawin memang kami selalu sama-sama, memandangkan sis dulu penyanyi kumpulan liberty, band kepada bapa willdya dan willma so sis memang selalu ada function untuk menyanyi di majlis kahwin or apa-apa event la, diorang ni mesti selalu ada dengan sis.. BFF kan.. πŸ€—bestnya kalau di imbas kembali.

ini saja gambar yang ada masa GiG 99 tu, maklumlah masa tu belum ada handphone boleh gambar banyak-banyak 😁

Actually kumpulan kami ni kan siap ada nama lagi bah πŸ˜…πŸ˜… DARK ANGELS nama di beri..hihi
kumpulan ni official masa 1stime compition GIG band di tamparuli tahun 1999. masa tu kan masi ala-ala nirvana, grunge la bah kunu kami ni 🀭🀭 so kami decidelah  pakai jeans biru dan baju hitam.. bila banyak kawan yang tegur girls in black.. macam terfikir pula buat nama kumpulan,bincang punya bincang tercipta lah DARK ANGELS.tapi sis lupa siapa di antara kami yang suggest nama group ni, tapi sebut jak DARK ANGELS di tamparuli tuaran memang semua tau dan kenal, uiseh trip retis gitu haha

da kami masi guna nama kumpulan ni sampai sekarang tau, dan kami masih keep in touch siap ada group dalam whatsapp, so walaupun sekarang semua ada kehidupan masing-masing kami masih senang berhubung.

koleksi buku lagu yang masih tersimpan kemas

kami ni ada hobi yang sama, suka buat kad dan buku lagu, sampai kalau boleh sentiasa beli paper yang cantik dana akan alert paper dan pen yang terkini πŸ˜‚πŸ˜‚ , kad yang kami buat ni kami akan bagi antara satu sama yang lain, sambil mengeratkan persahabatan dan masing-masing kasi tunjuk bakat juga bah sebab kami memang ni memang ketegori kreatif.. chewahhh 🀭
buku lagu kami ni pula selalu kawan-kawan lain pinjam kadang-kadang kan sampai seminggu baru sampai ke tangan kami balik.. sebab buku lagu kami unik dan smart la bah orang dulu-dulu bilang hahaha

last time kumpul bersama masa Birthday our little angels Anggun 

sedar nda sedar sudah 20 tahun kami berkawan. kami semua sudah kawin, so masing-masing sudah sibuk dengan hidup masing-masing tapi kalau semua ada kelapangan kami akan berjumpa dan berkumpul juga.. tapi kali ni memang lebih meriah sebab bawa anak masing-masing hihi

semoga ada kelapangan dan panjang umur dapat bekumpul lagi. Miss u all 😘😘

1999- 2019 and still counting

okay sis mau share gambar kami yang ada dalam koleksi sis πŸ€—πŸ€—

jumpa lagi di akan datang  bye!










You Might Also Like

0 comment